Nieuws

1908.nl: ‘Feyenoord en Frank Arnesen zetten punt achter samenwerking’

on

Volgens de website 1908.nl gaan Feyenoord en Frank Arnesen op korte termijn uit elkaar. Dat melden verschillende bronnen aan de site.

Volgens 1908.nl is Feyenoord in gesprek met Arnesen om op een nette manier een punt te zetten achter de samenwerking. Feyenoord dient de Deense technisch directeur wel uit te kopen.

Door ziekte van de technische directeur, nam de algemeen directeur Dennis te Kloese het grootste deel van de transfer- en contractzaken voor zijn rekening, waardoor de rol van Arnesen al naar de achtergrond is gegaan.

De 65-jarige Frank Arnesen is sinds januari 2020 in dienst bij Feyenoord en heeft nog een contract bij de Rotterdammers tot medio 2023.

In maart van dit jaar is het contact wat afliep in 2022 met een jaar verlengd en was de leiding nog zeer tevreden over de Deense directeur. Ten Kloese liet op de officiële website destijds het volgende weten: ‘Frank is al twee jaar hard bezig om een technisch kader neer te zetten en structuren te vereenvoudigen en te verbeteren. We zijn ontzettend tevreden over de voortgang daarvan, maar de belangrijkste stap in het proces moet uiteraard nog komen: Feyenoord moet profijt gaan trekken van deze positieve veranderingen.”

Een officiële reden voor het aanstaande vertrek is nog niet gegeven.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply