Nieuws

1908: ‘Feyenoord sluit vak Z tegen AS Roma’

on

Het goed ingevoerde Feyenoord-medium 1908.nl meldt vanmorgen dat naar aanleiding van de ongeregeldheden van woensdagavond Feyenoord heeft besloten om Vak Z tijdens de wedstrijd tegen AS Roma gesloten te houden.

Woensdagavond werden er tijdens de TOTO KNVB Bekerwedstrijd tegen Ajax al de nodige bekers bier (of de inhoud) daarvan richting de aanwezige Ajax spelers gegooid, maar tijdens een opstootje tussen Tadic en Kökcü sloeg de vlam pas echt in de pan en werd er onder andere een aansteker gegooid die bij op het hoofd belande van Davy Klaassen. Doordat Klaassen een hoofdwond op liep werd de wedstrijd tijdelijk gestaakt.

Volgens 1908.nl volgde in de uren na het duel koortsachtig overleg en heeft Feyenoord direct knopen doorgehakt: ‘De club zal in het komende thuisduel tegen AS Roma het complete parterrevak Z sluiten om een mogelijke herhaling van het incident te voorkomen.’

De kaartverkoop voor de seizoenkaarthouders Vak Z voor de wedstrijd tegen AS Roma is onlangs begonnen. Er zijn dus al wedstrijdkaarten afgenomen. Feyenoord zal snel communiceren wat er met deze kaarten zal gebeuren en of de supporters verplaatst kunnen worden naar een ander vak.

Bron: 1908.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply