Nieuws

17.500 seizoenkaarten verlengd; voorrangsperiode geldt nog een week

on

Vanaf vandaag (dinsdag) hebben seizoenkaarthouders nog precies een week om hun seizoenkaart met voorrang te verlengen. Tot en met dinsdag 30 april verleng of verplaats je als seizoenkaarthouder met gegarandeerd plaatsbehoud én de vroegboekprijs.

Ruim drie weken na de start van de seizoenkaartcampagne zijn er zo’n 17.500 seizoenkaarten verlengd. Volg jij het voorbeeld van je kameraden en ben je er ook volgend seizoen elke thuiswedstrijd bij in De Kuip? Als seizoenkaarthouder kun je via deze link direct verlengen. Een overzicht van de volgende fases:

  • Seizoenkaarthouders hebben voorrang op een nieuwe stoel én eventueel bijkopen, gegarandeerd plaatsbehoud vervalt.
  • Vanaf zaterdag 4 mei om 9:00 uur

  • Voorrang voor Leden van Het Legioen en Junioren van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes. Let op: nog geen lid maar wil je wel graag voorrang? Meld je dan uiterlijk woensdag 8 mei aan als Legioen-lidof Kameraadje.
    Vanaf zaterdag 11 mei om 9:00 uur
  • Alle overige supporters kunnen een seizoenkaart bestellen.
    Vanaf zaterdag 18 mei om 9:00 uur

Verleng nu!
Meer informatie over de Feyenoord seizoenkaart 2019-2020 vind je op www.feyenoord.nl/seizoenkaart. Daar kun je direct online verlengen.

Service & Tickets
Als je nog vragen en/of opmerkingen hebt over het verlengen van jouw seizoenkaart, vernemen wij dat graag. Service & Tickets is telefonisch bereikbaar via 0900-1908. Het is tevens mogelijk om een WhatsApp-bericht te sturen naar 06-1907 1908.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou