Nieuws

Selectie werkt fanatiek toe naar topper tegen Twente

on

Feyenoord is woensdag met een vrijwel complete selectie begonnen aan de voorbereiding op de topper tegen FC Twente van komende zondag. Naast de volledig herstelde Joris Mathijsen, die afgelopen zondag na zijn oogblessure weer bij de wedstrijdselectie zat, nam ook Ruud Vormer deel aan de middagtraining. De middenvelder, die wegens liesproblemen nog niet in actie kwam na de winterstop, sloot deze week voor het eerst weer aan bij de groepstraining. Daardoor kon trainer Ronald Koeman beschikken over in totaal 22 spelers.

Dat op het sportcomplex vooral veel kinderen aanwezig waren, had alles te maken met de voorjaarsvakantie in de regio van deze week. Aan de hand van hun ouders voorzagen zij zichzelf eerst van een zo goed mogelijke plek rondom het trainingsveld, om na afloop zo goed mogelijk positie te kiezen in de jacht op een handtekening of een foto van hun favorieten.

De oefensessie zelf bestond voornamelijk uit grote partijspelen van elf tegen elf, waarbij assistent-trainer Giovanni van Bronckhorst bij een van de teams de voor hem vertrouwde linksbackpositie innam. Zodoende werd fanatiek toegewerkt naar de aanstaande kraker in Enschede van aanstaande zondag, waar Feyenoord met FC Twente de nummer twee van de ranglijst treft. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt drie punten, in het voordeel van de Tukkers.

In aanloop naar FC Twente – Feyenoord staan er voor de selectie nog drie groepstrainingen op het programma. Zowel donderdag als vrijdag wordt om 10.30 uur getraind, deze oefensessies zijn openbaar en vrij toegankelijk. De afsluitende training van zaterdag is besloten en daardoor niet toegankelijk voor publiek en pers.

Bron: Feyenoord.nl

20140219-173400.jpg

You must be logged in to post a comment Login