Nieuws

Koeman: ‘Het rendement was veel te laag’

on

Ronald Koeman spreekt van een ongelukkig gelijkspel van Feyenoord bij NAC Breda (1-1). Volgens de trainer van de Rotterdammers had zijn ploeg op basis van de kansen meer verdiend, maar viel de bal niet goed of werden er gewoon kansen gemist. Ook is Koeman ontevreden over het kwartier voor de pauze.

“We hebben voor rust heel goed gespeeld en heel veel kansen gekregen. We zijn echter niet in staat geweest om uit die kansen de winnende te maken. Dan moet je ook wat gelukkiger zijn in de afronding. Het rendement was gewoon te laag. Ik ben wel tevreden met de manier waarop we gespeeld hebben, alleen kwam het niet tot uiting op het scorebord”, vertelt Koeman aan FOX Sports.

Volgens Koeman had scheidsrechter Bas Nijhuis wat meer mogen fluiten. “We hebben wel vaker van dit soort wedstrijden gespeeld. Alleen vlak voor rust was het wat minder, NAC was toen erg agressief. De scheidsrechter trad te weinig op tegen de overtredingen, die op Graziano Pellè had donkerrood moeten zijn. Ze kwamen daardoor in de wedstrijd, niet dat ze gevaarlijk werden, want dat waren ze alleen uit standaardsituaties”, aldus Koeman.

Bron: Soccernews.nl

20140216-173845.jpg

You must be logged in to post a comment Login