Nieuws

1056 Feyenoordsupporters met bussen naar Eindhoven

on

Vandaag hebben de Feyenoord-supporters die komende zondag met de trein naar Eindhoven zouden gaan onderstaande mail van Feyenoord ontvangen:

Aankomende zondag 19 september, 14:30 uur, staat de topper tegen PSV in Eindhoven op het programma. Jij bent een van de 1056 supporters die ons in Eindhoven zal steunen. Via deze weg informeren wij je dat er door omstandigheden noodgedwongen een aanpassing is gekomen in de vervoersregeling. Waar jij en je mede-supporters in de oorspronkelijke regeling met de trein vanaf station Stadion Feyenoord zouden reizen, is dat gewijzigd in een buscombi vanaf De Kuip.

Door omstandigheden is het zondag niet mogelijk gebleken met de trein naar het Philips Stadion af te reizen. Na uitvoerig overleg met onder andere de lokale autoriteiten in Eindhoven en PSV is er een oplossing gevonden om toch met supporters bij deze belangrijke wedstrijd aanwezig te kunnen zijn. In plaats van een treinreis wordt er bij uitzondering per bus afgereisd naar Eindhoven. We zijn, ondanks dat deze late wijziging wellicht niet voor iedereen ideaal is, blij dat alle kaartkopers op deze manier toch het elftal kunnen steunen.


Alle details van de aangepaste vervoersregeling, zoals vertrektijden, ontvang je uiterlijk donderdag 16 september in de infomail.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply