Nieuws

Fotoverslag NEC Nijmegen – Feyenoord online

on

In de eredivisie heeft Feyenoord zondag niet geprofiteerd van het puntenverlies van Ajax en PSV. De Rotterdammers speelden in Nijmegen met 1-1 gelijk tegen NEC. Het team van hoofdtrainer Arne Slot blijft vierde staan met zeventien punten uit acht duels.

De Rotterdammers gaven in de eerste helft amper kansen weg. Toch zou het thuisteam de stand nog gelijktrekken. Feyenoord stond daarbij met een man minder, omdat Marcus Pedersen moest worden verzorgd vanwege een bloedneus. NEC sloeg in die fase dus toe met een intikker van Iván Márquez (1-1).

Na de rust kwam Feyenoord stroef uit de kleedkamer. Zo werkte keeper Justin Bijlow met zijn linkerbeen de bal niet goed weg. NEC-smaakmaker Oussama Tannane kreeg die voor zijn voeten, waarna de middenvelder van grote afstand schoot. De bal ging maar een meter over het lege doel van de Rotterdammers. Op het uur bibberde Feyenoord nog een keer. Landry Dimata dook gevaarlijk in het zestienmetergebied van de bezoekers op. De Congolese Belg kon een afgemeten voorzet vanaf de rechterkant net niet in het doel tikken.

Feyenoord gaf daarna geen grote kansen meer weg, maar forceerde zelf nauwelijks iets tegen NEC. Invaller Sebastian Szymanski was nog dichtbij een tweede Rotterdamse treffer. Zijn schot week af via Bart van Rooij, waarna de bal naast plofte. Feyenoord zorgde daarna niet voor een slotoffensief en moest uiteindelijk genoegen nemen met een punt.
Bron: Rijnmond.nl
.
KLIK HIER VOOR HET FOTOVERSLAG VAN NEC NIJMEGEN – FEYENOORD

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply