Nieuws

1.450 kaarten voor Feyenoord-supporters in Belgrado

on

Feyenoord heeft de beschikking gekregen over 1.450 kaarten voor de uitwedstrijd tegen FK Partizan in de achtste finales van de Europa Conference League. In dit bericht lees je meer informatie over de verkoop van deze kaarten.

Na de fraaie trips naar Berlijn en Praag krijgen 1.450 Feyenoorders de kans om de club achterna te reizen naar het Servische Belgrado. Daar speelt het team van trainer Arne Slot op donderdag 10 maart de eerste van de tweede duels met FK Partizan (aanvang 18:45 uur).

Diamondcardhouders krijgen als eerste de gelegenheid om een kaart aan te schaffen. Dit kan vanaf donderdag 3 maart om 9:00 uur. Dezelfde dag vanaf 13:00 uur zijn Goldcardhouders aan de beurt. Vanaf 18:00 uur gaat de verkoop ook van start voor Silverdcardhouders. Indien er daarna nog kaarten beschikbaar zijn, dan gaan deze op vrijdag 4 maart om 9:00 uur in de verkoop voor seizoenkaarthouders met een seizoenkaart op persoonsnaam. Seizoenkaarthouders met een seizoenkaart op bedrijfsnaam zijn uitgesloten.

De prijs per toegangskaart voor FK Partizan – Feyenoord is 15 euro. De kaartverkoop loopt volledig via de Online Ticketshop.

Omwisselen
Supporters die een kaart bestellen voor deze Europese uitwedstrijd, dienen deze voor vertrek naar Belgrado om te wisselen. Dit is mogelijk bij de loketten van Feyenoord Service & Tickets (naast poort 25 aan de Olympiazijde van De Kuip) op onderstaande tijden. Let op: omwisselen is niet persoonsgebonden en mag worden gedaan door een medesupporter, maar is niet meer mogelijk in Belgrado zelf. Bestel dus alleen een kaart indien jij of een medesupporter kan komen omwisselen op een van onderstaande momenten.

Zaterdag 5 maart
9:00 uur – 12:00 uur

Zaterdag 5 maart
17:30 uur – 21:45 uur (om drukte te vermijden is het aan te raden om zaterdag niet kort voor de aftrap te komen omwisselen)

Maandag 7 maart
9:00 uur – 20:00 uur

Coronamaatregelen
In Servië gelden er andere regels en maatregelen met betrekking tot corona dan in Nederland. Feyenoord adviseert de reisapp van Buitenlandse Zaken te downloaden en te raadplegen voor de laatste updates omtrent coronamaatregelen in Servië.

Vliegreis FSV De Feijenoorder
FSV De Feijenoorder is van plan een chartervlucht te organiseren naar Belgrado. Of deze doorgaat of niet is nog afhankelijk van de huidige coronaregels ter plaatse. Woensdagavond hoopt FSV De Feijenoorder hier uitsluitsel over te geven. Indien de vliegreis doorgaat, kunnen tickets hiervoor geboekt worden bij de start van de kaartverkoop in de Online Ticketshop van Feyenoord. . De prijs voor leden van FSV De Feijenoorder voor de vliegreis, het wedstrijdkaartje en het busvervoer van het vliegveld naar het centrum en van het stadion na de wedstrijd naar het vliegveld is €400,-. Niet leden betalen €460,-.

Alle informatie over de kaartverkoop voor deze wedstrijd vind je hier.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply