Nieuws

Eerbetoon Coen Moulijn rondom wedstrijd Feyenoord – Fc Emmen

on

Feyenoord staat rondom en tijdens de vriendschappelijke wedstrijd tegen FC Emmen op zondag 4 januari aanstaande uitgebreid stil bij het overlijden van Coen Moulijn. Het clubicoon overleed die dag exact vier jaar geleden, op 73-jarige leeftijd.

Voorafgaand aan de wedstrijd legt mevrouw Moulijn samen met de directie van Feyenoord een krans bij het standbeeld van Coen. Het beeld staat voor de ingang aan de Olympiazijde van Stadion Feijenoord, in gezelschap van een eregalerij van herinneringsstenen, met daarop de namen van Coen’s ploeggenoten uit het legendarische Feyenoord-elftal van 1970.

De buitenring van De Kuip is zondag voor het eerst tijdens een thuiswedstrijd van Feyenoord geopend. Dit betekent dat alle bezoekers van het duel met Emmen in staat worden gesteld een bezoek te brengen aan het standbeeld van Coen.

Ook verzoekt Feyenoord alle supporters om in de elfde minuut van de wedstrijd een minuut lang te applaus te laten horen, ter ere van de legendarische linksbuiten. De oud-international won met Feyenoord onder meer de Europa Cup 1 en de wereldbeker.

De wedstrijd tussen Feyenoord en Emmen staat voor een groot deel in het teken van de Feyenoord Foundation. De opbrengst van dit duel komt volledig ten goede aan het goede doel van de club. Steun jij de Feyenoord Foundation? Kom dan zondag voor slechts 7,50 euro naar De Kuip. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Bron: Feyenoord.nl

IMG_6166.PNG