Nieuws

Wijnstekers: “Gossiemikkie, wat is dit mooi”

on

Oer-Feyenoorder Ben Wijnstekers heeft genoten van de late overwinning die Feyenoord woensdagavond tegen Napoli boekte. De voormalig rechtsback werd tijdens de wedstrijd gevolgd door De Volkskrant.

“Gossiemikkie, wat is dit mooi”, laat Wijnstekers zich voor de wedstrijd ontvallen wanneer de Rotterdamse fans een sfeeractie opzetten. De voormalig Oranje-aanvoerder is vol bewondering over de steun van Het Legioen na vijf opeenvolgende Champions League-nederlagen. “En dan toch weer zo’n actie. Geweldig.”

Tijdens de wedstrijd laat Wijnstekers zijn licht schijnen over de Champions League-campagne van de regerend Eredivisie-kampioen. “Ik vraag me ook af in hoeverre het ons voetballend iets heeft opgeleverd. Het was zwaar, het kostte ons blessures en punten in de competitie. Zelfvertrouwen misschien ook. Eigenlijk bleven alleen Berghuis, Jörgensen en El Ahmadi overeind.”

De afsluiter van het Europese avontuur maakt echter veel goed voor Wijnstekers. “Ach, een paar jaar geleden dacht ik dat ik nooit meer Champions League-voetbal mee zou maken met Feyenoord. Het waren toch een paar leuke avondjes.”

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou