Feyenoordinbeeld

Wessel Dammers: ‘Mooi om mee te maken’

on

Wessel Dammers staat er met een vragend gezicht bij op Old Trafford. Een 4-0 verlies tegen Manchester United en toch mag de centrale verdediger tevreden zijn. Nog nooit kreeg hij de kans in de competitie, maar tegen de sterren van Manchester United bleef hij overeind. ,,Ik ben wel trots ja”, spreekt hij na afloop.

.

,,Ik wist dat ik een kans had dat ik zou mogen spelen”, aldus de jonge verdediger. ,,Ik begon met twee kopduels met Zlatan en Pogba. Hoewel ik wist dat het niet slim was om met die fysiek sterke gasten in duel te gaan.

.

Dammers: ,,Het was geweldig om mee te maken. Ik heb mijn shirt gehouden, dat bewaar ik de rest van mijn leven. En ik heb het shirt van Juan Mata gekregen. Mijn vader zat op de tribune, maar ik kon hem niet vinden. Maar dit was mooi om mee te maken, ondanks de uitslag.”

.

Dirk Kuyt is van mening dat er, ondanks de oorwassing, meer in had gezeten. ,,Manchester United heeft verdiend gewonnen”, zegt Feyenoords aanvoerder tegenover de NOS. ,,Maar ik had het gevoel dat er meer te halen was.”

.

Bron: Ad.nl

Aanbevolen voor jou