Wedstrijdverslagen Feyenoord Jeugdelftallen online

Feyenoord Onder 13 heeft de eerste overwinning van dit competitieseizoen geboekt. Na vier nederlagen zonder zelf te scoren, werd PSV Onder 13 op Varkenoord met 1-0 verslagen. Ook Onder 17 en Onder 15 pakten drie punten; Onder 15 verloor in Arnhem van de leeftijdsgenoten van Vitesse.

Verdiende overwinning Onder 17 bij FC Utrecht

Feyenoord Onder 17 heeft een degelijke en verdiende zege geboekt bij FC Utrecht Onder 17. Het werd 0-2 in het voordeel voor de talenten van Melvin Boel. Onder 17 begon goed aan de wedstrijd en kreeg binnen tien minuten een strafschop na een overtreding op Abdel Belatbi. De aanvaller benutte hem zelf.

Het goede spel van Onder 17 zakte vervolgens iets weg, maar FC Utrecht werd nooit echt gevaarlijk. Na rust besliste Saladin Oulad M’Hand het duel met een streep in de kruising van zo’n twintig meter. Utrecht stelde daar één aardige poging tegenover en dat was een prooi voor keeper Tein Troost. Feyenoord kreeg nog een strafschop, maar dit keer miste Belarbi.

FC Utrecht Onder 17 – Feyenoord Onder 17 0-2
10’ 0-1 Belarbi (penalty)
69’ 0-2 Oulad M’Hand

Opstelling Feyenoord Onder 17: Troost, Van der Sloot, Van der Lubbe, Van der Zeeuw, Esajas, Zitman (41’ Knoll), Benita (77’ Raphaela), Oulad M’Hand, Belarbi, Noujoks (41’ Maas, 66’ Brugman), Omgba.

Monsterscore voor Feyenoord Onder 16 bij ADO

Feyenoord Onder 16 verwachtte een lastige wedstrijd bij ADO Den Haag Onder 16, dat in het vorige thuisduel Ajax op 1-1 hield. Toen de bal eenmaal ging rollen, bleek dit totaal niet het geval te zijn en werd het een hele makkelijke middag voor een goed spelend Feyenoord Onder 16. Het werd liefst 0-9 voor de Rotterdammers. Het duel kende veel verschillende doelpuntenmakers, want alleen Milan Hokke en Tyrell Tearr maakten er twee. De laatste goal van de wedstrijd was de mooiste. Hokke knalde de bal van grote afstand in de kruising.

ADO Den Haag Onder 16 – Feyenoord Onder 16 0-9
17’ 0-1 Van Veldhoven,
19’ 0-2 Veenvliet
28’ 0-3 Hokke
39’ 0-4 Lentze
52’ 0-5 Berete
55’ 0-6 ’t Zand
62’ 0-7 Tearr
65’ 0-8 Tearr
70’ 0-9 Hokke

Opstelling Feyenoord Onder 16: Pak, Van Veldhoven, Zouan, Owusu, Van der Veldt, Valk (41’ ’t Zand), Veenvliet (59’ Veenvliet), Christoffel (53’ Oetoehganal), Berete (63’ Bontje), Hokke, Lentze (41’ Nasri).

Onder 15 ten onder bij Vitesse

Hoewel Feyenoord Onder 15 twee keer een voorsprong nam in Arnhem, verloor het team met 3-2 van Vitesse Onder 15. Feyenoord speelde niet goed, waardoor het te veel in de duels kwam met de fysiek sterkte thuisploeg. Door een verkeerde aanname van de keeper kwam Onder 15 wel met 0-1 voor via Gio-Renys Felicia. Uit een strafschop werd het 1-1, waarna Feyenoord voor rust nog de onderkant van de lat trof. Bij het begin van de tweede helft kwam Onder 15 via Ilyas el Moussaoui weer op voorsprong. De ploeg van Mark Otten viel na een kwartier weer terug naar een iets minder niveau en zag Vitesse er na twee goals met de buit vandoor gaan.

Vitesse Onder 15 – Feyenoord Onder 15 3-2
12′ 0-1 Felicia
19′ 1-1 (penalty)
49′ 1-2 El Moussaoui
55′ 2-2
62′ 3-2

Opstelling Feyenoord Onder 15: Berger, Van Wingerden, Bogarde, Van Tol, Candeleria, Zechiël (36′ Ket), Van der Heijden (53′ Van Lunteren), Van der Linden (67′ De Blok), El Moussaoui, Ourhris (60′ Groen), Felicia.

Onder 13 boekt tegen PSV de eerste competitiezege

Na vier nederlagen zonder zelf te scoren heeft Feyenoord de eerste competitiezege binnen. Op het eigen Varkenoord werd PSV Onder 13 verslagen met 1-0. Al na vijf minuten spelen was het raak. Sten Janssen brak door aan de linkerkant en trok de bal goed voor, waarna Ronaldo Hiwat de score opende. In het vervolg van de eerste helft werd PSV gevaarlijk met wat corners en vrije trappen en kwam Feyenoord bijna op 2-0 toen Shaqueel van Persie de laat raakte met een kopbal. In de tweede helft bleef Onder 13 overeind. Feyenoord raakte zelf nog een keer de lat via invaller Soufiane Ben Addi, maar het bleef bij 1-0.

Feyenoord Onder 13 – PSV Onder 13 1-0
4′ 1-0 Ronaldo Hiwat

Opstelling Feyenoord Onder 13: Kroll, Otte, Appiah, Da Silva Mendes, Moses, De Ruijter, Hiwat (53’ Ben Addi), Sneijer, Van Persie (47’ Meerzorg), Mensah, Ulutas.