Nieuws

‘Vilhena wil Champions League in met Feyenoord en gaat contract verlengen’

on

Tonny Vilhena zal zijn contract bij Feyenoord binnenkort gaan verlengen. Hij tekent dan bij voor één of twee jaar. Afgelopen zomer zou de middenvelder de club gaan verlaten, maar besloot vanwege privézaken alsnog te blijven..

Vilhena, wiens huidige contract tot medio 2018 loopt, groeide dit seizoen uit tot een van de pijlers onder het aanstaande kampioenschap van de club. Samen met Karim El Ahmadi vormt hij het hart van het elftal van trainer Giovanni van Bronckhorst. Voor Vilhena (22) is er genoeg belangstelling van buitenlandse clubs, maar hij wil met Feyenoord de Champions League in. Op dat podium was hij nog niet actief.

.

Door de verlenging van Vilhena, blijft Feyenoord intact. Eerder tekenden ook Terence Kongolo, Rick Karsdorp, El Ahmadi en Bilal Basaçikoglu al bij. Spits Nicolai Jørgensen ligt langdurig vast, terwijl de club met Jens Toornstra na het bereiken van de titel een akkoord hoopt te bereiken.

.

Ook met Eljero Elia wil Feyenoord verder. Het is de vraag of de aanvaller dat zelf ook wil. Steven Berghuis keert in eerste instantie terug naar Watford, maar vermoedelijk zal Feyenoord proberen ook hem vast te leggen. Hetzelfde geldt voor doelman Brad Jones, hoewel dat wat lastiger zal worden, omdat de club met Kenneth Vermeer voor langere tijd een eerste doelman heeft vastgelegd.

Aanbevolen voor jou