Nieuws

Vilhena over droomclub: “Ik ben fan van Fc Barcelona”

on

Tonny Vilhena gaat ervan uit dat hij ook na dit seizoen speler van Feyenoord is. De middenvelder wordt in verband gebracht met een vertrek uit Rotterdam-Zuid. In principe blijft Vilhena, al kan hij niet voorspellen hoe het gaat lopen.

“Ik heb nog een contract tot 2020 en blijf gewoon bij Feyenoord. ‘Sowieso’ wil ik niet zeggen, maar we zullen het zien”, zegt Vilhena tegen Voetbal Inside. “Wat mijn droomclub is? Ik ben fan van FC Barcelona. Of ik het in me heb, ga ik niet zeggen. We gaan het zien.”

Vilhena werd door bondscoach Ronald Koeman als linksback opgesteld bij het Nederlands elftal, dat vorige week maandag aantrad tegen Portugal. Voor herhaling vatbaar? “Als het aan mij ligt wel. Ik kan overal spelen. Dat is geen probleem”, zegt Vilhena, die niet weet of hij bij een andere club ook linksback wil spelen. “Dat zien we dan wel. Als linksback kun je ook doelpunten maken.”

Vilhena noemt Robin van Persie zijn grote held. “Ik ben van kleins af aan al van hem. Ik speelde al bij Feyenoord in die tijd. Hij was een voorbeeld van mij. Nu is het normaal, want ik ken hem langer dan vandaag. Hij was vroeger een soort held van mij.”

Bron: Voetbalinside.nl

Aanbevolen voor jou