Feyenoordinbeeld

Vilhena blijft ook vanwege de trieste familie-omstandigheden

on

Lang leek het erop dat middenvelder Tonny Vilhena transfervrij zou vertrekken bij de Eredivisie-topclub Feyenoord. Naar verluidt had hij ook best wat opties, waaronder Internazionale uit de Serie A en Espanyol uit de Primera División, toch niet de minste opties. Op dinsdag konden we echter opeens lezen dat Vilhena toch in de Rotterdamse Kuip actief zou blijven. Waarom is de Oranje-international opeens 180 graden in zijn mening gedraaid?
.

 

Zelf zegt Vilhena daar tegen het medium het Algemeen Dagblad over: “Na de weken met Oranje begon het toch te knagen. Het voelde niet goed. Dat heeft ook met een andere factor te maken, maar daar praat ik liever niet over. Ik voelde gewoon dat ik nog niet klaar was met Feyenoord. Er was een gesprek met Giovanni van Bronckhorst en toen zijn de onderhandelingen weer gestart. Nu er duidelijkheid is, voelt dat als een opluchting.”

.

De krant weet echter dat er veel meer speelt: “De ‘andere factor’ van de speler, die vorige maand tegen Oostenrijk debuteerde in Oranje, wordt gevormd door de droevige familieomstandigheden in Maassluis. Het is een publiek geheim dat de gezondheid van zijn ongeneeslijk zieke moeder Jeanette snel achteruit gaat. De speler met 138 officiële wedstrijden en zestien goals achter zijn naam voelde steeds meer dat een stap naar het buitenland niet op het juiste moment zou komen.”

.

Bron: Soccernews.nl

Aanbevolen voor jou