Nieuws

Vier Feyenoorders lopen blessures op 

on

Het is niet de middag van Feyenoord. De Rotterdammers verloren zondag met 1-0 van Sparta Rotterdam en kampen bovendien met een blessuregolf..

Liefst vier spelers hebben een blessure opgelopen op Het Kasteel: Eljero Elia (enkel), Terence Kongolo (bovenbeen), Bilal Basacikoglu (enkel) en Nicolai Jörgensen (enkel). Kongolo en Elia vielen tijdens de wedstrijd uit, terwijl Basacikoglu na zijn invalbeurt om een wissel vroeg terwijl trainer Giovanni van Bronckhorst er al drie had doorgevoerd.

.

Van Bronckhorst baalt. “Elia gaf aan dat hij kon spelen, dus ik gaf hem dat vertrouwen”, aldus de Feyenoord-coach tegen RTV Rijnmond. De aanvaller speelde met een injectie. “Achteraf is dat verkeerd uitgepakt, maar je moet vooraf die keuze maken. Dat is het moeilijke van voetbal.”

.

In de eerste helft moest Van Bronckhorst ook al Kongolo vervangen. “Kongolo heeft last van zijn bovenbeen, terwijl Bilal en Jörgensen enkelklachten hebben. Het is afwachten hoe ze ervoor staan.” Feyenoord speelt volgende week zondag thuis tegen AZ.

.Bron: voetbalprimeur.nl

Foto: Twitter Mark van Rijswijk 

Aanbevolen voor jou