Nieuws

VI: ‘Peperdure Larsson geldt als alternatief voor Berghuis’

on

De naam van Sam Larsson zingt rond in De Kuip. Dat meldt Voetbal International deze week. De dure vleugelaanvaller van sc Heerenveen geldt als een alternatief voor Steven Berghuis. Hij blijft het toptarget van de kampioen van Nederland. .

Feyenoord zit wat Berghuis betreft echter in de wachtkamer. De vleugelaanvaller en de topclub uit Rotterdam zijn afhankelijk van Watford. Berghuis staat nog een aantal seizoenen onder contract in Londen. Waarschijnlijk weet Feyenoord pas eind augustus of een verkoop van de Oranje-international aan de orde is. Afgelopen seizoen huurde Feyenoord Berghuis van The Hornets. 

.

VI weet dat Larsson ook op een lijstje staat in De Kuip. De international van Zweden maakte in 2016/17 negen doelpunten voor Heerenveen. Zijn contract loopt over één jaar af. Daarom lijkt een transfer in de maak.

.

Heerenveen zou ongeveer acht miljoen euro vragen voor Larsson (24), die ook in de belangstelling staat van Fiorentina en Celta de Vigo. Acht miljoen is sowieso een te hoge vraagprijs voor Feyenoord. 

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Foto: scheerenveen.nl

Aanbevolen voor jou