Nieuws

‘Vermeer keept ook tijdens bekerduels’

on

Kenneth Vermeer kreeg donderdag weer eens speelminuten bij Feyenoord. De doelman stond onder de lat tegen Trencín en maakte een uitstekende indruk, ondanks de uitschakeling van de Rotterdammers. Trainer Giovanni van Bronckhorst kwam na afloop van dat duel met goed nieuws voor Vermeer.

De ervaren doelman gaat dit seizoen namelijk vaker minuten maken, hoewel Justin Bijlow eerste keeper blijft in De Kuip. “Kenneth weet zijn positie. We hebben afgesproken dat hij dit seizoen in Europa en in de beker zou gaan spelen. Voor mij is Justin Bijlow in de competitie de eerste keus. Kenneth gaat daar in mijn ogen fantastisch mee om. Hij is en blijft een top-professional. Hoe hij is teruggekeerd, ook fysiek, daar heb ik alleen maar bewondering voor”, aldus Van Bronckhorst in De Telegraaf.

Voor Vermeer bleef zijn Europese bijdrage dit seizoen door de blamage van Feyenoord beperkt tot één duel. Van Bronckhorst: “We spelen geen Europees voetbal meer. Dat is niet goed voor de club en niet goed voor de ontwikkeling van de spelers. Maar we moeten wel verder. Op de manier die we thuis tegen Trencín zagen. We hebben heel veel kansen gecreëerd, alleen te weinig gescoord. Dat is het enige wat ik de spelers kan verwijten.”

Bron: Soccernews.nl