Nieuws

VERLENG NU JE SEIZOENKAART!

on

Ben jij seizoenkaarthouder? Dan kun je vanaf dinsdag (vandaag) je seizoenkaart verlengen, waardoor je ook in het seizoen 2017-2018 verzekerd bent van jouw eigen plek in De Kuip. Alle seizoenkaarthouders ontvangen vandaag een e-mail met daarin alle informatie over verlenging van de seizoenkaart.
.


.

Het verlengen van je seizoenkaart kan via www.feyenoord.nl/seizoenkaart. Verleng je jouw seizoenkaart voor of uiterlijk op vrijdag 14 april, dan profiteer je van gegarandeerd plaatsbehoud en heb je voorrang op een eventueel gewenste verplaatsing. Ook betaal je de vroegboekprijs van het seizoen 2017-2018.

.

Besluit je jouw seizoenkaart na 14 april, maar vóór het einde van het seizoen 2016-2017 te verlengen, dan vervalt het gegarandeerde plaatsbehoud en de voorrang op een eventueel gewenste verplaatsing. Ook betaal je vanaf dat moment de standaardprijs van het seizoen 2017-2018. Na afloop van de competitie kun je niet meer verlengen, maar wel een nieuwe seizoenkaart aanvragen voor de standaardprijs van het seizoen 2017-2018.

.

De seizoenkaart 2017-2018 biedt:

.

Toegang tot de zeventien Eredivisie-thuiswedstrijden van het eerste elftal en eventuele play-offs;

.

Toegang tot de traditionele vriendschappelijke openingswedstrijd van het seizoen;

.

Toegang tot de eerste thuiswedstrijd in de KNVB beker (tot 1/8e finale);

.

Voorrang op kaartverkoop voor (door Feyenoord georganiseerde) thuiswedstrijden;

.

Gratis lidmaatschap Het Legioen (voor kinderen tot 14 jaar: gratis lidmaatschap Kameraadjes);

.

10% korting op de aankoop van artikelen in de (online) Feyenoord Fanshop.

.

Alle informatie over de seizoenkaart 2017-2018 vind je op www.feyenoord.nl/seizoenkaart.

.

Simpel verlengen

Jouw seizoenkaart verleng je via www.feyenoord.nl/seizoenkaart (inloggen met je 8-cijferige relatienummer, beginnend met 02, en je postcode). Als je ook graag uitwedstrijden van Feyenoord wilt bezoeken en nog niet in het bezit bent van een uitkaart, dan kun je deze direct aanvragen bij het verlengen van je seizoenkaart. Ook kun je dan meteen een parkeerjaarkaart bestellen.

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou