Nieuws

Verbeek over incident met ballen: “Zijn mensen die denken lollig te zijn”

on

Gertjan Verbeek heeft zijn oordeel klaar over het bal-incident van de tweede helft tussen Feyenoord en PSV. PSV was op weg naar de gelijkmaker, waarna fans van de thuisploeg een tweede bal in het veld gooiden. Volgens de regels moet de scheidsrechter het spel dan onderbreken.

Met name Denzel Dumfries deed bij scheidsrechter Serdar Gözübüyük zijn beklag over de situatie. De arbiter floot voor een scheidsrechtersbal. “Maar ik vond Dumfries veel te veel bezig met randzaken en weinig met de wedstrijd. Dat kwam zijn spel niet ten goede”, zegt Verbeek bij FOX Sports.

Verbeek gaat daarna inhoudelijk op de situatie in. Maar het is natuurlijk heel vervelend. Je wordt toch afgeleid van zo’n bal in het veld. Je kunt er als Feyenoord niets aan doen, maar ook als PSV en scheidsrechter niets.”

Verbeek denkt dat Feyenoord in de problemen komt door het incident. “Het zijn vervelende mensen op de tribune die denken lollig te zijn en de ploeg te helpen. Er zal wel weer een fikse boete komen. Dat is gewoon doodzonde.”

Bron: voetbalprimeur.nl