Feyenoordinbeeld

Vejinovic eerlijk: ‘Ik heb een lange tijd niet gespeeld, had veel zenuwen’

on

Feyenoord wist donderdagavond niet te winnen in de Europa League. Tegen Zorya Luhansk kwamen de Rotterdammers, mede door een rode kaart voor Eric Botteghin, niet verder dan 1-1. Bij Feyenoord mocht Marko Vejinovic weer eens minuten maken en de middenvelder is kritisch op zijn eigen spel.

.

 Door de afwezigheid van Karim El Ahmadi en Tonny Vilhena bevolkte Vejinovic samen met Renato Tapia het middenveld. “Ik heb een lange tijd niet gespeeld. Dan kom je erin en wil je het laten zien. Ik had daarom veel zenuwen”, zegt Vejinovic eerlijk tegen RTV Rijnmond.

.

Meer: ‘Het gevoel om er juist nu voor Tonny te staan, is heel sterk’ | ‘Vergeten’ Feyenoorder hoopt: ‘Ben gekomen om te spelen’

.

“Uiteindelijk laat je het los en zie je dat het dan wel goed gaat. Ik vind dat ik me de tweede helft goed heb herpakt.” Vejinovic vindt dat Feyenoord meer punten mee had kunnen nemen uit Oekraïne, maar door de rode kaart voor Botteghin vertelde hij dat hij na afloop wel tevreden was met een punt.

.

Aanvoerder Dirk Kuijt zegt tegen FOX Sports dat het geen strafschop was. “Volgens mij krijgt Eric hem tegen zijn hoofd of maximaal tegen zijn schouder aan. Maar dat is het voetbal, daar heb je soms mee te maken. Het zat gewoon heel erg tegen, voor Eric en ook voor het team. Én rood én een penalty, die Brad Jones nog goed stopt en er dan ongelukkig ingaat.”

.

Bron: Voetbalzone.nl

Aanbevolen voor jou