Nieuws

Van Persie: ‘Ondanks dat denk ik dat we met een opgeven hoofd het veld kunnen verlaten’

on

Robin van Persie ontbrak in de heenwedstrijd tegen AS Trencin (4-0), maar de uitschakeling trekt hij zichzelf ook aan. De Feyenoord-routinier liet in de return (1-1) een aantal goede kansen onbenut.

“‘We waren goed en gretig”, vertelt de aanvaller aan FOX Sports. “Veel kansen gehad, helaas niet afgemaakt. Ik had zelf ook een aantal grote mogelijkheden. Ik heb er volgens mij wel vier a vijf gehad en daar moeten er een paar van in. Daar baal ik wel van.”

”De eerste was een beetje ongelukkig. Die ging echt net naast”, vervolgt Van Persie. “Die andere moet ik drukken, daar had ik mijn lichaam te ver naar achter. Bij de derde kans ook. Het was niet goed genoeg van mijn kant. Die ballen moeten er gewoon in.”

Feyenoord toonde herstel na vorige week. “Het is dubbel, want we waren echt goed. Dat vond ik tenminste. We waren goed en gretig en creëren een hoop kansen en die moeten er gewoon in. Dan is dat mij en de jongens die de kansen missen te verwijten. Ondanks dat denk ik dat we met een opgeven hoofd het veld kunnen verlaten.”

Bron: Soccernews.nl

Aanbevolen voor jou