Nieuws

‘Van Persie moet vertrekken bij Fenerbahçe’ Weg naar Feyenoord lijkt open te liggen

on

Robin van Persie moet deze zomer vertrekken bij Fenerbahçe, zo meldt althans het Tukse Tümspor. De weg voor een terugkeer naar Feyenoord komt daarmee verder open te ligggen..

Van Persie is de best betaalde speler van Fenerbahçe, dat alle zeilen bij moet zetten om aan de Financial Fair Play-regels te voldoen. Het salaris van 5,7 miljoen euro per jaar van de 33-jarige aanvaller kan de grootmacht uit Istanbul daarom missen als kiespijn. Dat nieuws is tijdens een gesprek ook medegedeeld aan Kees Vos, de zaakwaarnemer van Van Persie.

.

Fenerbahçe zal Van Persie zelfs geen strobreed in de weg leggen deze zomer. Dat maakt een terugkeer naar Feyenoord weer iets waarschijnlijker. De 101-voudig international zou dolgraag met de Rotterdammers de Champions League in willen. Trainer Giovanni van Bronckhorst liet al weten dat Van Persie bij Feyenoord past.

.

“Met zijn verleden, wat hij heeft gepresteerd en wat hij nog steeds presteert”, zei Van Bronckhorst bij RTV Rijnmond. Dit is de tijd van geruchten, maar ik merk wel na het kampioenschap en het podium wat je kan bieden, dat er heel veel spelers naar Feyenoord wíllen komen.”

.

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou