Nieuws

Van Persie liet zich vervangen vanwege lichte klachten

on

Robin van Persie mocht vandaag starten als tien, bij Feyenoord. Het vertrouwen betaalde de routinier meer dan terug, want binnen een kwartier spelen had hij er al twee treffers in liggen tegen PEC Zwolle.

“Jean-Paul gaf een goede bal op Steven en die legt hem perfect klaar, ik moest alleen even naar voren stappen. Bij de tweede is het rustig en geplaatst, het is in zo’n positie dat hij dan goed op goal gaat. Als je hem rustig plaatst, dan gaat de bal er bijna altijd in”, legt Van Persie over zijn eerste uit bij FOX Sports.

Vlak na rust liet hij zich vervangen vanwege lichte klachten. “Ik had vorige week niet gespeeld, nu wel, ben ik ook heel blij mee. Maar ik kreeg last van mijn kuit en dat werd gaandeweg de wedstrijd steeds stijver. Ik hoop dat ik lekker fit blijf, vandaag is geen serieus probleem, maar we wilden geen risico’s nemen. Elke minuut is er één en daar ben ik blij mee, ik hoop van waarde te zijn voor Feyenoord en dat zie ik breder. Dat is niet alleen met minuten, maar ook buiten het veld. Ik wil ook wat teruggeven aan de club.”

Bron: Soccernews.nl

Aanbevolen voor jou