Feyenoordinbeeld

Van der Heijden: ‘We hadden graag de punten voor Tonny willen pakken’

on

Door een fout van Jan-Arie van der Heijden stapte Feyenoord met lege handen van het veld in Deventer. De verdediger voelt zich schuldig voor de 1-0 nederlaag tegen Go Ahead Eagles. “Ik had die bal gewoon naar voren moet schieten, ik wachtte tot iemand ging lopen, maar dat gebeurde niet en toen lag de bal onder me”, aldus de mandekker na afloop tegen FOX Sports.

.
De linkspoot maakte zijn fout even later weer goed met een doelpunt, maar zijn treffer werd afgekeurd omdat Steven Berghuis hands zou hebben gemaakt. “Ik was blij met die 1-1, maar toen zag ik dat de goal werd afgekeurd, dat is op dit moment zuur, maar we moeten gewoon verder.”

.

Van der Heijden blijft ondanks de nederlaag positief. “Omdat we nog steeds bovenaan staan en dat wij het tot nu toe het beste hebben gedaan. We hebben nu twee weken de tijd om ons op te laden voor de volgende wedstrijd en daar heb ik alle vertrouwen in. Het was een pittige week voor ons allemaal. We hadden graag voor Tonny (Vilhena, red.) hier de punten willen halen, dat is dan extra zuur.”

.

Bron: voetbalcentraal.nl

Aanbevolen voor jou