Nieuws

Van Bronckhorst: “We moeten ons nu klaarmaken voor Manchester City-uit. Dat wordt een mooie pot”

on

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst moest op zijn tong bijten na de 1-1 van zijn ploeg tegen VVV-Venlo. Volgens de 42-jarige Rotterdammer heeft zijn ploeg het puntenverlies over zichzelf afgeroepen.

Van Bronckhorst legt de verantwoordelijkheid bij zowel de verdediging als de aanval van Feyenoord. “Het rendement is weer te laag en dat moet beter, anders win je geen wedstrijden. Maar de corner moeten we ook beter verdedigen”, wordt hij geciteerd door RTV Rijnmond. “In de analyse vooraf is aangegeven dat VVV de corners op deze wijze neemt. Toch reageren we daar niet goed, met als gevolg de 1-1.”

Feyenoord staat nu elf punten achter koploper PSV, dat zondag nog in actie komt. Titelprolongatie lijkt dus zo goed als onmogelijk voor de Rotterdammers, denkt ook van Bronckhorst. “Ik denk nu niet aan het kampioenschap, ik denk aan wedstrijden winnen. We moeten ons nu klaarmaken voor Manchester City-uit. Dat wordt een mooie pot tegen de beste ploeg van Europa op het moment”, laat hij weten aan FOX Sports.

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou