Nieuws

Van Bronckhorst pakt derde prijs in vijftien maanden: ‘We moeten stappen maken’

on

Na de KNVB Beker en de kampioensschaal kan Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst nu ook de Johan Cruijff Schaal aan zijn palmares toevoegen. Zaterdagavond werd Vitesse verslagen in De Kuip. De coach was blij met de winst, maar aan het spel van zijn ploeg was een hoop aan te merken, zei hij na afloop tegen SBS6. 

"We moeten nog wel een paar stappen maken. Maar het is beter om die stappen te maken met een schaal in handen. Ik ben heel blij met deze prijs, het is de derde prijs in vijftien maanden", aldus de succestrainer van de Rotterdammers.
"De eerste twintig minuten speelden we het spel zoals ik dat wil zien. Dat deden we fantastisch. Na de uitstekende openingstreffer moet je eigenlijk doorzetten. Dan wordt het halverwege de eerste helft minder", vervolgde Van Bronckhorst. 

"Het kost natuurlijk ook veel kracht en energie, maar je moet wel blijven doen wat je moet doen. Dat deden we in het tweede deel van de eerste helft niet. De laatste linie zakte ook te ver naar achteren. In de rust hebben we daar met beelden bij stil gestaan." 

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou