Nieuws

VAN BRONCKHORST: ‘BEWEZEN DAT WE MET TELEURSTELLING KUNNEN OMGAAN’

on

Feyenoord moet zich zondag tegen AZ zien te herstellen van de 1-0 nederlaag van vorig weekend tegen Sparta Rotterdam. Trainer Giovanni van Bronckhorst is ervan overtuigd dat zijn ploeg de teleurstelling zal omzetten in positieve energie.

.

‘We hebben dit seizoen in de competitie al vaker bewezen dat we na een teleurstelling de draad kunnen oppakken,’ zegt Van Bronckhorst in gesprek met Feyenoord TV. ‘Ik heb er vertrouwen in dat dit zondag weer het geval zal zijn, ook met de steun van het publiek. Die steun helpt ons en maakt ons sterk.’

.

Van Bronckhorst kan zondag niet beschikken over de geblesseerde Bilal Basaçikoglu (enkel), Eljero Elia (enkel), Brad Jones (onderbeen), Terence Kongolo (bovenbeen) en Marko Vejinovic (knie). ‘De afgelopen maanden en weken hebben we altijd met een redelijk vaste opstelling kunnen spelen. Nu vallen er veel spelers weg door blessures. Die jongens die zondag gaan starten, zullen er moeten staan. Ik ben ervan overtuigd dat dit het geval zal zijn,’ aldus Feyenoords hoofdtrainer.

.

Bekijk de volledige voorbeschouwing van Van Bronckhorst, waarin hij ook ingaat op onder meer de mogelijke schorsing van Tonny Vilhena en de kracht van AZ, hieronder in de videospeler. 

.

.

Bron: Feyenoord.nl

 

Aanbevolen voor jou