Feyenoordinbeeld

‘Van Brockhorst informeerde bij Tomasson naar aanwinst’ 

on

Het Deense medium BT denkt exact te weten hoeveel Feyenoord aan FC Kopenhagen betaald heeft voor Nicolai Jorgensen. De transfersom van de 25-jarige spits zou tussen de 3,3 en 4 miljoen euro liggen..
Feyenoord-directeur Martin van Geel wilde vrijdag niets kwijt over het bedrag dat de Rotterdamse club op tafel heeft gelegd om Jorgensen in te lijven. Het management van de international is in ieder geval enthousiast over de transfer. “Feyenoord heeft een goed team en met Nicolai in de spits ben ik ervan overtuigd dat ze volgend seizoen om het kampioenschap gaan meedoen”, stelt zaakwaarnemer Mikkel Nissen.

.

Oud-Feyenoorder Jon Dahl Tomasson blijkt een rol te hebben gespeeld in de overstap van Jørgensen naar de Eredivisie. Een paar weken geleden sprak de voormalig aanvaller van de Rotterdamse topclub met trainer Giovanni van Bronckhorst over de spits. “Feyenoord is in Nederland de club met de meeste fans. De Kuip is een geweldig stadion en de stad is gek van voetbal. Ik denk dat het een heel goede keuze is van Nicolai”, aldus Tomasson, die tegenwoordig bij de Deense voetbalbond werkt.