Nieuws

Tientallen supporters genieten van donderdagtraining

on

Tientallen supporters hebben donderdagochtend de eerste openbare training tijdens het trainingskamp in Oostenrijk bezocht. Zij zagen een sessie waarin plezier en prestatie hand in hand gingen.

Al ruim voordat de spelersbus arriveerde, waren de meeste supporters aanwezig op het trainingscomplex in Vandans. Sommige Feyenoorders hadden speciaal voor het trainingskamp honderden kilometers gereden vanuit Nederland, anderen combineerden een bezoekje aan de training met een vakantie. Eén ding hadden ze gemeen: ze wilden geen moment missen van de oefensessie van de landskampioen.

Te vervelen hoefden ze zich absoluut niet, want trainer Giovanni van Bronckhorst had meerdere leuke oefenvormen bedacht. Nadat de spelers eerst de zware trainingen van gisteren uit de benen hadden gelopen, legden ze in verschillende groepen een parcours af, waarbij de verliezer zich moest opdrukken. Dat ze daarbij in vier- en achttallen hand in hand moesten lopen en dat vol passie deden, maakte het extra leuk om naar te kijken. 

Na wat kleine partijtjes en een vrijetrappensessie waarbij Kevin Diks zijn kwaliteiten als keeper kon tonen, zat de training erop voor de Feyenoorders. Uiteraard namen de spelers en staf daarna alle tijd voor foto’s en handtekeningen, zodat de supporters twee uur nadat ze gekomen waren met een tevreden gevoel het trainingscomplex weer verlieten.   

.
Bron: Feyenoord.nl
Foto's: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou