Teruggekeerde El Ahmadi tevreden met zege: ‘zit er behoorlijk doorheen’

Karim El Ahmadi keerde terug en won met zijn ploeg de zware uitwedstrijd tegen FC Twente. ‘Het is lekker om weer terug te zijn. Ik zit er nu wel behoorlijk doorheen. Maar we winnen en houden opnieuw de nul. FC Twente heeft hier van Ajax gewonnen. Dus mogen we tevreden zijn met de 0-2 overwinning.’
.

Over het spel van zijn ploeg had El Ahmadi wel de nodige bedenkingen. ‘Het was wel een moeilijke wedstrijd. Al hebben we zelf niet heel veel weggegeven. Aanvallend hebben we voldoende kansen gecreëerd en dan hebben we de mannen om de goal te maken. In de eerste helft deed de helft niet mee met druk zetten. Dan wordt het lastig. We wilden te snel diepte zoeken terwijl we gewoon balbezit konden houden.’