Nieuws

Te Vrede wil weten hoe zijn toekomstperspectief eruit ziet

on

Feyenoorder Mitchell te Vrede is niet tevreden met zijn huidige aandeel in de wedstrijden van de Rotterdammers. De spits wil graag van de clubleiding horen hoe het toekomstperspectief eruit ziet.

Te Vrede speelde aan het begin van het seizoen nog veel, omdat hij de enige spits in de selectie was. De aanvaller scoorde ook regelmatig, maar moet nu Colin Kazim-Richards voor zich dulden. De Engelse Turk begint steeds beter te renderen in het elftal van trainer Fred Rutten, waardoor de rol van Te Vrede miniem is.

Volgens De Telegraaf wil Te Vrede nu ‘zelf graag horen hoe of waar hij weer speeltijd kan krijgen’. Een vertrek ligt niet voor de hand en werd ook al uitgesloten, omdat Feyenoord dan geen back-up voor Kazim-Richards meer heeft. Interesse is er overigens wel. Diverse clubs uit de Eredivisie zouden Te Vrede er graag bij hebben.

Dubai
Tijdens de winterstop vertrekt Feyenoord voor een week naar Dubai, maar de club slaagde er niet in om een oefentegenstander te vinden. Rutten vindt dat geen probleem. Mocht er nog een buitenlandse club beschikbaar zijn, dan zullen de Rotterdammers wel proberen iets te regelen. In Nederland oefent Feyenoord op 4 januari tegen FC Emmen, waarna het afreist naar het Midden-Oosten. Op 12 januari is de selectie weer terug.

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_7855.PNG