Nieuws

Supportersvereniging Go Ahead Eagles doneert aan Sophia

on

De Supportersvereniging van Go Ahead Eagles zal zondag voorafgaand aan de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen Go Ahead Eagles een cheque van 1000 euro overhandigen aan het Sophia Kinderziekenhuis. Bovendien wordt er in de bus vanuit Deventer naar Rotterdam gecollecteerd onder supporters die het duel in De Kuip bezoeken. Met de donatie dragen de supporters van Go Ahead Eagles hun steentje bij aan de Sophia dag in De Kuip. Op deze dag wordt er gecollecteerd voor het Sophia Kinderziekenhuis en zijn er circa 800 kinderen uit het Sophia te gast.
Voor de Supportersvereniging Go Ahead Eagles is het de eerste keer dat ze een donatie doen aan een goed doel dat is verbonden aan een tegenstander. ‘In het vooroverleg over deze wedstrijd kwam dit goede doel ter sprake’, vertelt Thea Norder, bestuurslid van Supportersvereniging Go Ahead Eagles. ‘Wij willen daar graag ons steentje aan bijdragen.’

Feyenoord-supporters die geld willen doneren aan het Sophia Kinderziekenhuis kunnen dit zondag rond de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles doen. In en rond het stadion wordt dan op verschillende plekken gecollecteerd.

Bron: Feyenoord.nl

20140329-105144.jpg