Nieuws

STIJN VANDENBROUCKE TOEGEVOEGD AAN MEDISCHE STAF

on

Stijn Vandenbroucke maakt komend seizoen in de functie van fysiotherapeut deel uit van de medische staf van Feyenoord 1. De 40-jarige Belg heeft in De Kuip een contract getekend voor één seizoen en is de opvolger van Melvin Fleur, die is vertrokken bij Feyenoord.
.

Met Vandenbroucke treedt er een ervaren fysiotherapeut toe tot de medische staf. Hij werkt al sinds begin deze eeuw in de voetbalwereld en was actief bij onder meer de nationale teams van China en Albanië. Tussen 2009 en 2012 was Vandenbroucke fysiotherapeut bij Premier League-club West Ham United. Na twee seizoenen bij Anzji Machatsjkala en Dynamo Moskou keerde hij in 2014 terug bij West Ham als hoofd van de medische staf. Deze functie vervulde hij tot vorige maand.

.

‘Na bijna zeventien jaar over de wereld reizen was het voor mij tijd om weer dichter bij huis te gaan werken,’ vertelt Vandenbroucke. ‘Toen ik werd benaderd door Feyenoord, voelde ik me enorm vereerd. Feyenoord is een prachtige club met een enorme uitstraling, de kampioen van Nederland bovendien. De goede gesprekken die ik heb gevoerd met Giovanni van Bronckhorst, René Dannenburg en Arno Philips hebben uiteindelijk de doorslag gegeven om hier aan de slag te gaan. Ik kijk er enorm naar uit om er samen met de overige leden van de medische en technische staf en natuurlijk de spelers een succesvol seizoen van te maken.’

.

Bron: Feyenoord.nl
 

Aanbevolen voor jou