Nieuws

Selectie Feyenoord rond, maar als Van Persie op de markt komt…

on

Giovanni van Bronckhorst verwacht dat Feyenoord de selectie voor komend seizoen rond heeft. ,,We zijn niet meer op zoek’’, zegt de trainer van de Rotterdammers. De fanatieke aanhang van de Rotterdammers hoopt nog vurig op de komst van Robin van Persie, maar Feyenoord heeft met de komst van Sam Larsson inmiddels al extra aanvalskracht ingekocht.

Mocht er zich alsnog een buitenkansje voordoen om de topscorer aller tijden van Oranje binnen te hengelen, dan zal Feyenoord dat uiteraard niet nalaten. Maar zoals eerder geschetst, Feyenoord is volledig afhankelijk van wat Fenerbahce met de spits wil.

De trainer van Feyenoord neemt Larsson nog niet op in de wedstrijdselectie. De Zweed is fit, maar speelde in de aanloop naar het seizoen bij Heerenveen nog geen wedstrijden. ,,Sam gaat volgende week spelen bij de beloften’’, zegt Van Bronckhorst, die alleen Kenneth Vermeer (vinger). Sven van Beek (voet) en Bart Nieuwkoop (hamstrings). Dat spits Nicolai Jorgensen met buikgriep zou kampen, was Van Bronckhorst onbekend. De Deense spits zegde deze week televisieopnames af. ,,Hij zal vast last van zijn buik hebben gehad hoor’’, zei Van Bronckhorst. ,,Maar bij mij heeft hij alles kunnen doen.’’

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou