Nieuws

Seizoen voor Vermeer voorbij na gescheurde pees

on

Voor Kenneth Vermeer zit het seizoen erop. De door Feyenoord aan Club Brugge verhuurde doelman is, niet voor het eerst in zijn carrière, het slachtoffer geworden van blessureleed, meldt De Telegraaf donderdagochtend.

De 32-jarige keeper heeft een pees in zijn bovenbeen gescheurd. Mogelijk moet Vermeer een operatie ondergaan: de koploper van de Belgische Jupiler Pro League zal daar later deze week een beslissing over nemen. Het blessurenieuws komt uiterst ongelegen voor de vijfvoudig Oranje-international: Vermeer had net een vaste plek onder de Club Brugge-lat afgedwongen en werd zelfs verkozen tot speler van de maand in het Jan Breydelstadion.

De sluitpost heeft een lange geschiedenis op het gebied van blessureleed. Als doelman van Ajax scheurde hij zijn achillespees af. Voorafgaand aan het kampioensseizoen van Feyenoord overkwam hem hetzelfde, waardoor hij zijn basisplek kwijtraakte aan Brad Jones. Afgelopen zomer leek Vermeer de strijd met Jones aan te kunnen gaan, maar belandde hij wederom in de lappenmand, ditmaal met een handblessure

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou