Nieuws

Rutten: ‘We willen de lijn doortrekken’

on

Feyenoord kan donderdagavond de eerste plek in groep G van de Europa League veiligstellen. De Rotterdammers moeten winnen van Standard Luik en dan pakt de club ook nog een welkome financiële bonus van 400.000 euro. Fred Rutten houdt zich daar echter niet mee bezig.

Rutten denkt geen moment aan de vergoeding die aan de zege en eerste plek vastzit. “Daar houd ik mij toch niet mee bezig?”, zegt hij in het Algemeen Dagblad. “Ik kijk naar de sportieve kant van de zaak. We willen gewoon de lijn doortrekken.”

“We zijn bezig met een mooie reeks, na Excelsior willen we hier weer iets neerzetten. Dat voel ik ook in de groep”, aldus Rutten, die er daarom voor kiest om alleen enkele ‘noodzakelijke’ wijzigingen door te voeren. Miquel Nelom en Karim El Ahmadi staan op scherp en blijven daarom thuis.

Lex Immers, die ook op scherp staat, komt wel in actie. “Hij speelt verder naar voren, kan daar dus wat meer rekening mee houden”, legt de oefenmeester uit. “Bovendien wil ik mijn elftal niet op te veel plekken veranderen. Lex speelt gewoon.”

Bron: Soccernews.nl

IMG_8317.PNG