Nieuws

Rutten vond het een geslaagde avond met een terechte overwinning

on

Trainer Fred Rutten van Feyenoord zag zaterdag op de bank een aantal zwakke punten blootgelegd worden. Toch kon hij naar eigen zeggen als voetballiefhebber grotendeels genieten van zijn ploeg in de uitwedstrijd tegen stadgenoot Excelsior (2-5).

“Ik vond het een geslaagde avond, met een terechte overwinning voor ons”, liet de trainer bij FOX Sports weten. “We hebben bij vlagen goed gespeeld en hadden misschien ook nog wel wat meer doelpunten kunnen maken. Die twee tegentreffers vond ik onnodig.”

Rutten zag de stijgende lijn bij Feyenoord (zevende zege in een ongeslagen reeks van acht duels) ook op Woudestein terug. “Soms zijn het kleine onderdelen die mij opvallen. Dan denk ik: ‘hé, dat pikken ze nu ook al op’. In deze wedstrijd was dat het geduld in de opbouw en de passing. En ook het spelen tussen en achter de linies van de tegenstander ging opvallend goed”, toonde de oefenmeester zich vooral tevreden.

Achahbar
Anass Achahbar zat zaterdagavond voor het eerst sinds lange tijd weer bij de wedstrijdselectie. “Ik heb al een aantal weken een signaal afgegeven dat Achahbar goed bezig is. Daarom neem ik hem erbij. Bij een club die groeiende is, hoort nu eenmaal concurrentie. Achahbar laat op de trainingen duidelijk zien dat hij zich aandient.”

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_8408.PNG