Nieuws

‘Rutten lijkt in januari op nieuwe aanbieding te kunnen rekenen’

on

Fred Rutten lijkt in januari op een nieuwe aanbieding van Feyenoord te mogen rekenen. De coach tekende afgelopen zomer een eenjarig contract, maar presteert dusdanig goed dat hij zeer waarschijnlijk langer werkzaam kan blijven in De Kuip.

“We gaan in januari praten, zoals we dat eigenlijk altijd doen en ook altijd hebben gedaan met Ronald Koeman. Dat gaan nu dus ook in alle rust in januari doen”, vertelt algemeen directeur Eric Gudde in het televisieprogramma De Tafel van Kees. “De maanden juli en augustus waren natuurlijk erg moeilijk voor een trainer bij Feyenoord. Je begint op 5 juli met trainen en vervolgens krijgt je vijftien mutaties. De eerste training met een complete groep was pas op 11 september.”

“Toch verwacht dan iedereen dat je er meteen staat, maar ik vind dat de aanpassing nog kort heeft geduurd”, vervolgt Gudde. “We hebben Europees overwinterd, het spel is nadrukkelijk beter geworden en dat ondanks de vele mutaties in de eerste maanden. We zouden iets meer moeten scoren. Maar we zijn tevreden over de ontwikkeling van de laatste maanden.”

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_7823.PNG