Nieuws

Rutten: ‘Hij is goed bezig, ik heb het recht om hem te belonen’

on

Anass Achahbar werd vorig seizoen verhuurd aan Arminia Bielefeld en leek al te zijn afgeschreven bij Feyenoord. De aanvaller is echter nog zeker in beeld bij Fred Rutten, die Achahbar afgelopen weekend zowaar meenam naar de uitwedstrijd bij Excelsior. Het talent kwam weliswaar niet in actie, maar weet nu dat zijn prestaties op de trainingen en bij Jong Feyenoord niet onopgemerkt blijven.

Achahbar kreeg van Rutten de voorkeur boven miljoenenaankoop Bilal Basacikoglu. “Ik gaf een paar weken terug al het signaal dat Anass goed bezig is”, legt Rutten uit in De Telegraaf. “Ik vind hem heel positief. Hij is binnen deze selectie groeiende en daarom haalde ik hem erbij tegen Excelsior. Ik heb het recht om hem te belonen.”

De twintigjarige Achahbar maakte in het seizoen 2011/12 zijn debuut in het eerste elftal van Feyenoord en speelde tot dusver elf competitiewedstrijden voor de club. Vorig seizoen speelde hij zoals gezegd in Duitsland en sinds de zomer is Achahbar weer terug bij Feyenoord. Hij deed dit seizoen nog niet mee in de hoofdmacht, maar schiet met scherp bij de beloften.

Bron: Voetbalzone.nl

IMG_4795.PNG