Nieuws

Roda JC voelt zich genaaid door verplaatsen bekerstrijd

on

Roda JC voelt zich gepasseerd in het besluit over de verplaatsing van het bekerduel tegen PSV. De bekerstrijd zou oorspronkelijk op woensdag 17 december worden gespeeld in Kerkrade, maar is verplaatst naar dinsdag 20 januari. Het duel moet worden verzet vanwege het eredivisieduel PSV-Feyenoord.

“Je zou kunnen zeggen dat we ons genaaid voelen”, zo laat woordvoerder Rob Goossens weten aan BNR Nieuwsradio. Roda JC verzette zich eerder al tegen de verplaatsing. De club zou hierdoor toegezegde inkomsten mislopen. Zo zouden er onder meer 200 gasten een arrangement hebben gereserveerd.

PSV en Feyenoord zouden elkaar aanvankelijk afgelopen zondag al treffen in het Philips Stadion. Die wedstrijd werd echter verzet omdat PSV op vrijdag nog een helft, van het gestaakte duel, tegen Estoril moest spelen. De topper werd vervolgens verplaatst naar dinsdag, maar op die dag bleek de NS niet alle supporters van Feyenoord te kunnen vervoeren. Na lang beraad is gekozen de wedstrijd op woensdag 17 december te spelen.

Bron: 1limburg.nl

IMG_3052.JPG