Nieuws

RKC Waalwijk ziet Fernandez voor andere opties kiezen

on

Terwijl Romeo Castelen zich voor een jaar gaat binden aan RKC Waalwijk, heeft de Brabantse Eredivisionist geen hoop de bij Feyenoord overbodige Guyon Fernandez vast te leggen.

Na zijn Russische avontuur bij Volga Nizhniy Novgorod kwam Castelen op eigen verzoek bij RKC Waalwijk. Die vrijblijvende samenwerking heeft geleid tot een contract, want de oud-international tekent binnen afzienbare tijd een verbintenis voor een jaar. ‘Ik denk dat wel goed gaat komen’, zegt technisch manager Janus van Gelder.

Van Gelder heeft vooralsnog weinig succes met het strikken van een spits. Fernandez is de volgende in het rijtje van velen die zich niet laat verleiden door RKC Waalwijk. ‘Die heeft andere opties en kiest niet voor ons’, aldus Van Gelder over de Feyenoord-aanvaller, die ook in de belangstelling staat van NEC en PEC Zwolle.

Mogelijk is stagiair Jean-David Beauguel de eerste spits die zich wel bindt aan RKC Waalwijk. ‘We gaan vandaag met hem om de tafel om te horen hoe hij erin staat. Ik heb goede hoop dat het goed komt’, zegt Van Gelder over de Franse aanvaller, die vorig seizoen speelde in Tunesië voor Esperance Tunis. (Dennis van Bergen)

Bron: Vi.nl