Nieuws

PSV – FEYENOORD DEFINITIEF NAAR 17 DECEMBER

on

De KNVB heeft een definitieve speeldatum voor de competitiewedstrijd PSV – Feyenoord vastgesteld. Het duel wordt woensdag 17 december om 20.45 uur gespeeld in Eindhoven. De uitwedstrijd van Feyenoord tegen PSV stond oorspronkelijk voor afgelopen zondag op de agenda, maar kon toen niet doorgaan omdat PSV op vrijdag nog de Europese wedstrijd tegen Estoril moest uitspelen. De KNVB verplaatste de wedstrijd vervolgens naar dinsdag 2 december, maar het duel werd opnieuw uitgesteld omdat het niet mogelijk was om het vervoer voor Feyenoord-supporters te realiseren.

Bij deze uitwedstrijd wordt door Feyenoord-supporters gebruik gemaakt van vervoer per trein (dit is afgestemd met alle betrokken partijen). Qua vervoerswijze is er geen verschil met de oorspronkelijke uitwedstrijd.

Kaart annuleren
Supporters die deze uitwedstrijd niet kunnen bezoeken, krijgen de mogelijkheid om af te zien van hun kaart. Via www.feyenoord.nl/psv kun je tot uiterlijk woensdag 10 december 17.00 uur afzien van je gekochte omwisselbiljet NS. Feyenoord betaalt de EUR 44,- (en de eventueel betaalde TicketBox-kosten) dan terug in de week van 15 december. Het annuleren van je kaart kan uitsluitend via de genoemde link en kan niet telefonisch of aan het loket. Het is niet mogelijk om na 10 december 17.00 uur te annuleren of om achteraf een annulering ongedaan te maken. Geannuleerde kaarten worden niet opnieuw in de verkoop gebracht.

Annulering ongedaan maken
Voor supporters die al van hun kaart afzagen toen de nieuwe speeldatum was vastgesteld op dinsdag 2 december, geldt dat die annulering ongedaan is gemaakt (daarover hebben zij per e-mail al bericht ontvangen). Mochten zij ook op de nieuwe speeldatum niet kunnen, dan dienen zij alsnog via www.feyenoord.nl/psv af te zien van hun uitkaart.

Als gevolg van de verplaatsing van PSV – Feyenoord, wordt het bekerduel Roda JC – PSV verplaatst naar dinsdag 20 januari 2015 20.00 uur.

Bron: Feyenoord.nl

IMG_0179.JPG