Pellè: ‘We moeten veel agressiever zijn’

Feyenoord leed zaterdagavond een pijnlijke nederlaag in de stromende regen van Den Haag. Na een 2-0 achterstand te hebben weggepoetst, leken de Rotterdammers de zege voor het grijpen te hebben, maar door een goal van Roland Alberg hield ADO de drie punten in het eigen Kyocera Stadion (3-2). Graziano Pellè baalt van het dure puntverlies.

“In de eerste helft gaven we het weg, we moeten veel agressiever zijn”, concludeert de aanvoerder in gesprek met FOX Sports. “We hebben in de tweede helft ons best gedaan, maar het was niet genoeg. Ik dacht dat we na de 2-2 zouden winnen, maar toen viel direct de 3-2. We moeten niet op zoek gaan naar excuses, maar moeten denken aan wedstrijden winnen.”

De Italiaan leverde een assist en een doelpunt af, maar kon het team van Ronald Koeman dus niet aan een zege helpen. Feyenoord verloor voor het eerst sinds 24 november weer een wedstrijd in de Eredivisie; toen was RKC Waalwijk met 1-0 te sterk. Feyenoord blijft op de vierde plaats staan en de achterstand op de koplopers Vitesse en Ajax bedraagt vier punten.

Mathijsen
Joris Mathijsen moest zich in Den Haag kort na rust laten vervangen. De verdediger kreeg een bal in het gezicht en liep daarbij een ‘rood oog’ op. Hij is voor behandeling direct naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Mathijsen werd vervangen door Miquel Nelom.

Bron: Soccernews.nl