Nieuws

Passe-partout: Drie thuisduels voor prijs van twee

on

Feyenoord speelt over anderhalve week de tweede thuiswedstrijd van dit seizoen, op zondag 2 september tegen NAC Breda. Wil je deze en/of meerdere thuiswedstrijden in de eerste seizoenshelft op zondagmiddag bezoeken? In dit bericht vind je alle informatie en kan je direct kaarten bestellen!

Feyenoord – NAC Breda
In tegenstelling tot veel andere duels zijn voor NAC-thuis nog veel plaatsen naast elkaar beschikbaar. Samen met je kameraden, met je gezin of de familie naar De Kuip? Koop dan nu kaarten! De beschikbare vakken en mogelijkheid om direct te bestellen vind je hier.

Passe-partout
Wil je niet alleen naar Feyenoord – NAC maar nog vaker naar De Kuip? Dan heb je vanaf nu de kans een speciale passe-partout aan te schaffen, waarmee je toegang hebt tot de thuisduels met NAC, Vitesse (30 september) en VVV Venlo (4 november). Een passe-partout is al verkrijgbaar vanaf € 60,-, dat is drie thuiswedstrijden voor de prijs van twee! De beschikbare vakken en de mogelijkheid om direct te bestellen vind je hier.

Eerste seizoenshelft
Ook voor de overige thuiswedstrijden in de eerste seizoenshelft is de kaartverkoop inmiddels gestart (met uitzondering van PSV-thuis). Wanneer zien we jou de komende maanden in De Kuip? Het programma en de kans om kaarten te kopen voor de thuisduels tot en met december vind je hier.

Bron: Feyenoord.nl