Feyenoordinbeeld

‘Operatie Manchester’ fikse onderneming voor Feyenoord

on

De Europese uitwedstrijd van Feyenoord, komende donderdag in Manchester, moet een minutieus georganiseerde operatie gaan worden.

.

De Rotterdamse club denkt dat circa 7000 supporters naar Engeland afreizen, maar er zijn slechts 3100 toegangsbewijzen beschikbaar. Feyenoord roept de 4000 mensen die zonder toegangskaart naar Manchester reizen op om zich te gedragen.

.

De reeds aangeschafte kaarten van aanhangers van Feyenoord in de andere vakken, liefst 2500 kaarten, zijn reeds door de Engelse club geannuleerd. Feyenoord geeft de eigen aanhang zondagavond via een informatiebrochure volop informatie hoe te handelen in Manchester. De aanhangers dienen vanaf woensdag in Manchester, bij Victoria Station, een voucher om te wisselen om een officiële toegangskaart te krijgen.

.

Daarnaast wil Manchester United dat alle supporters die toegang krijgen tot Old Trafford een polsbandje gaan dragen. Alleen diegenen die het kaartje en de polsband hebben, mogen de wedstrijd bezoeken.

.

Feyenoord, de Rotterdamse politie en The Greater Manchester Police werken intensief samen om het bezoek van de Rotterdamse aanhang zonder problemen te laten verlopen. De politie faciliteert een wandeltocht vanuit het centrum naar het stadion, een wandeling van ruim een uur. 

.

Bron: Ad.nl

Aanbevolen voor jou