Nieuws

Ontevreden Gustafson neigt naar vertrek: “Ik wil spelen” 

on

Hij begon enorm veelbelovend aan zijn periode bij Feyenoord, maar de laatste maanden komt hij eigenlijk totaal niet meer aan spelen toe. Het is dan ook niet onmogelijk dat Simon Gustafson na dit seizoen vertrekt uit Rotterdam.

.

“Ik denk dat geen enkele speler ervan houdt om een lange tijd op de bank te zitten. Je wilt spelen, dat is wat je leuk vindt. Echter kunnen er slechts elf beginnen, dat is een deel van dit beroep. We moeten proberen om professioneel te blijven en het team te steunen. We zijn allen één team”, vertelt de 22-jarige Zweed aan Fotbollskanalen.

.

“Het is al erg lang zo dat ik niet regelmatig meer speel. Natuurlijk ben ik daar niet tevreden mee, vooral niet in deze fase van mijn carrière. Ik ben 22 en moet spelen. Maar ik heb nog wel een contract tot 2019. Het is mijn plicht om me voor te bereiden op het moment dat ik mag spelen. Maar het is geen ideale situatie, nee.”

.

Afgelopen zomer heeft zich volgens Gustafson een Zweedse club bij hem gemeld voor een huurperiode. De middenvelder ziet zowel een huurtransfer, als een terugkeer naar Zweden echter niet zitten. Bovendien wilde Feyenoord hem liever als ideale back-up in De Kuip houden. Dit seizoen kwam Gustafson in de Eredivisie pas twee maal in actie.

.

Bron: Soccernews.nl

Aanbevolen voor jou