Nieuws

Nelom: ‘Ik ben ook benieuwd waar mijn eigen plafond ligt’

on

Miquel Nelom is dit seizoen geen schim meer van de twijfelaar die hij de laatste jaren was bij Feyenoord. De linksback heeft een basisplaats veroverd onder Fred Rutten, ontwikkelt zich stormachtig en tekende onlangs een nieuw contract in Rotterdam.

Nelom durft zelfs voorzichtig na te denken over het maken van een stap hogerop in de toekomst. “Ik ben zelf ook wel benieuwd waar mijn eigen plafond ligt. Ligt dat bij Feyenoord of daarbuiten? Ik wil hier nu vooral hard blijven werken en zie dan wel wat er gebeurt. Als het er ooit van komt heb ik geen voorkeuren voor bepaalde competities. De meeste buitenlandse competities zijn wel aan elkaar gewaagd, denk ik.”

Voorlopig geniet Nelom echter met volle teugen van het spelen voor Feyenoord, vertelt hij in supportersmagazine Hand in Hand. “Het is toch het allermooiste om in je eigen stad, in Rotterdam te mogen spelen? Met je eigen publiek? Ik zou het vooral heel mooi vinden als je iets kunt toevoegen aan de mooie, roemrijke historie van deze club Feyenoord. Dat is niet alleen mijn doel, maar ook dat van al mijn teamgenoten.”

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_7945.PNG