Nieuws

NAC-trainer: ‘Als je niets veranderd wordt het tegen Feyenoord een schiettent’

on

NAC Breda krijgt zondag de kans om de eerste helft van het seizoen toch nog op een enigszins positieve manier af te sluiten. De club, vorige week in eigen huis niet opgewassen tegen sc Heerenveen en vervolgens in de beker afgedroogd door Excelsior (6-0), neemt het thuis op tegen Feyenoord. Hoofdtrainer Eric Hellemons heeft de zware taak om zijn kwakkelende selectie klaar te stomen voor het duel met hoogvlieger Feyenoord.

Tegen Excelsior begon NAC dramatisch en dat moet tegen Feyenoord anders, begrijpt Hellemons. “Als je niets verandert aan de manier waarop, dan wordt het tegen Feyenoord een schiettent. Dat kunnen we niet laten gebeuren. Als je met 6-0 klop krijgt, dan werkt dat mentaal door. En daar zit het ‘m nu in”, geeft de coach te kennen via de officiële kanalen van de club.

Bij algemeen directeur Justin Goetzee van NAC Breda hangt een mineurstemming. Er moet iets veranderen, laat hij weten aan de NOS. “In het elftal, de speelwijze en wie je opstelt in het elftal. Dan hoop je een vonkje te raken en dat de juiste samenstelling tot stand komt”, aldus de bestuurder. Een nieuwe wissel van trainer is niet aan de orde. “Dat hebben we eerder in het seizoen al gedaan en dat had niet het gewenste effect.”

Bron: voetbalzone.nl

IMG_7300.PNG