Nieuws

Mulder verwacht dat Feyenoord morgen de punten pakt

on

Feyenoord krijgt zondagmiddag Go Ahead Eagles op bezoek. De positief verrassende promovendus uit Deventer verzamelde dit seizoen al 31 punten, maar is nog allerminst zeker van nog een seizoen op het hoogste niveau. Feyenoord-doelman Erwin Mulder verwacht dan ook gewoon de punten te pakken.

De sluitpost van de huidige nummer vijf van de eredivisie merkt dat de overwinningen op FC Groningen (0-2) en SC Heerenveen (2-0) voor een ‘boost’ van het zelfvertrouwen hebben gezorgd. Toch weet ook Mulder dat Go Ahead Eagles tot prima voetbal in staat is. “Hoe ze zondag gaan spelen is nog maar afwachten, maar normaal gesproken voetballen ze wel vrijuit.”

Eerder dit seizoen in Deventer verspeelde Feyenoord nog twee kostbare punten in de strijd om het landskampioenschap. “Dat duel ligt ver achter ons, dus daar heb ik eigenlijk niet meer aan teruggedacht”, aldus Mulder, die de afgelopen twee wedstrijden geen doelpunt hoefde te incasseren. “Dat geeft wel zelfvertrouwen, net als het feit dat we veel kansen creëerden.”

Mulder rekent zondag dus op de drie punten. “Daarna kijken we weer verder, van wedstrijd tot wedstrijd.” Waar Feyenoord aan het einde van het seizoen dan zal staan durft Mulder niet met stelligheid te zeggen. “Natuurlijk wil ik graag op de Coolsingel staan, maar dat lijkt nu misschien toch wel buiten bereik. Eerst tegen Go Ahead Eagles maar eens winnen en dan zien we wel verder.”

Bron: voetbalprimeur.nl

20140329-165929.jpg